Ajankohtaista

23.5.2019

Birger Kaipiaisen Sunnuntai palaa tuotantoon

Paratiisi-sarjan juhlavuoden kunniaksi Arabia tuo uudelleen myyntiin Sunnuntai-astiasarjan, joka Paratiisin tapaan on Birger Kaipiaisen käsialaa. Sunnuntai-sarjan osat ovat muodoiltaan samat kuin Paratiisin, mutta tyyliltään Sunnuntai on sen rento sukulainen.

2.5.2019

Urban Helsinki - kaupunkikiertoajelu

Tutustu moderniin Helsinkiin ja uusiin kaupunginosiin. Kierros vie sinut kaupungin mielenkiintoisimmille alueille, ydinkeskustan ulkopuolelle, ja esittelee nykyaikaista arkkitehtuuria sekä suomalaista muotoilua. Pysähdys (45 min) Iittala & Arabia Muotoilukeskuksessa. Suomalaisen keramiikka- ja lasitaiteen historia on nyt koottuna yhdeksi näyttelyksi Designmuseo Arabiassa (8. kerros, suljettu maanantaisin). Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa muotoilun ystävälle ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan (2. kerros).

30.4.2019

ARABIAN TAIDEOSASTOYHDISTYKSEN VIERAILEVAT TAITEILIJAT 2019

Vierailevien taiteilijoiden työskentely Arabian taideosastolla on ollut tärkeä osa yhdeksännen kerroksen toimintaa jo vuosikymmenten ajan. Vierailujaksojen pituudet ovat vaihdelleet ja joskus vierailun päättyessä taiteilija on saanut osaston käytävän varrelta vakituisen työhuoneen. Vuonna 2003 perustettu Arabian Taideosastoyhdistys on jatkanut tätä perinnettä vuodesta 2004 lähtien ja se nähdään osana yhdistyksen toimintaa ja sen kehittämistä.