Tapahtumat
17.
29.8.2021

Vintage Pop-Up

Lipun hinta Vapaa pääsy

Anna tarinan jatkua ja tule tekemään löytöjä Vintage pop-up -myymäläämme ja maljakkotapahtumaamme.

Pop-up-myymälä 17.8.—29.8.2021

8.krs Design Lab Gallery

ti—pe11—17
la—su 10—16                                               
ma suljettu 


Pop-up-myymälästä 8. kerroksesta löydät koko tapahtuman ajan laajan valikoiman Arabian ja Iittalan Vintage-astioita. Vain korttimaksu. 

Voit myös laittaa samalla omat vanhat astiasi kiertoon: otamme niitä vastaan Iittala & Design Centre Storessa, joka sijaitsee Muotoilukeskuksen 2.kerroksessa. Voit lukea lisää Vintage-palvelusta täältä.

Anna maljakolle uusi elämä -viikonloppu 21.-22.8.2021

yhteistyössä Antiikki & Design -lehden kanssa 

2.krs myymälä

la—su10—16                                            


Suosittu Iittalan ja Arabian astioiden Vintage-palvelu laajenee 21.—22.8. maljakoihin ja kukkaruukkuihin. Viikonlopun tapahtumassa Vintage-palveluun voi tarjota myyntiin valikoimasta poistuneita Iittalan & Arabian maljakoita sekä kukkaruukkuja. Tapahtuma tehdään yhteistyössä Antiikki & Design -lehden kanssa ja paikalla ovat asiantuntija Antti Kaijalainen ja päätoimittaja Mirva Saukkola. 


NÄIN SE TOIMII:

Tuo itsellesi tarpeettomaksi jääneet valikoimasta poistuneet Iittalan & Arabian maljakot ja kukkaruukut asiantuntijan arvioitavaksi Iittala & Arabia muotoilukeskuksen myymälään 2.kerrokseen. Asiantuntijana tapahtumassa toimii Antti Kaijalainen Antiikki & Design -lehdestä.

Asiantuntija on paikalla myymälässä lauantaina 21.8. ja sunnuntaina 22.8. klo 10-16. Turvallisuuden vuoksi arvioinnit tehdään vain ajanvarauksella. Varaa oma aikasi asiantuntijan tapaamiseen numerosta 020 439 3507. Varauksia otetaan vastaan perjantaihin 20.8. klo 15 asti.

Asiantuntija arvioi esineen arvon määriteltyjen hintakategorioiden perusteella. Jälleenmyyntiin sopivista teemme ostotarjouksen ja korvaukseksi saat lahjakortin Iittalan myymälöihin. Lahjakortin arvo on Myiittalalaisille 80 % asiantuntijan antamasta arvosta ja muille noin 50 %. Emme takaa ostotarjousta kaikille tuotteille.

Tapahtumassa ostetut maljakot tulevat myyntiin myöhemmin Iittalan myymälöihin ja tuleviin tapahtumiin.

TERVETULOA!