Näyttelyt
2.
10.3.2019

MAKERS OF NOW

Lipun hinta Vapaa pääsy

”MAKERS OF NOW” on UU Marketin ja Iittala & Arabia Design Centren yhteistyössä järjestämä näyttely, joka esittelee nuorten suunnittelijoiden töitä. Design Lab Galleriassa esillä oleva näyttely esittelee luovaa prosessia ja käsityöläisyyttä tässä ajassa. Tekijät ovat paikalla kertomassa omasta työstään ja luovasta prosessista lauantaisin  02.03. ja 09.03. toteutettavissa tapahtumissa.

UU Market on uusi palvelu ja verkkomyyntialusta suomalaisille taiteen ja taideteollisuuden tekijöille. UU Marketin valikoima on harkittu kokonaisuus, joka edustaa uuden sukupolven luomaa tyylisuuntaa. Valikoima keskittyy kodin tuotteisiin ja taiteeseen, ja esillä on sekä piensarjatuotantoa että uniikkeja teoksia.

Suunnittelijat: Ilmo Ahlberg, Mervi Antila, Studio Ville Auvinen, Minni Havas, Kristoffer Heikkinen, Janita Isotalo, Laura Itkonen, Katztudio, Susanna Kivioja, Koivisto Studio, Markus Koistinen, Aleksi Puustinen, Paula PääkkönenAleksi Remsu, Monica Romagnoli, Kitty Salovaara, Sanna Usva ja Milla Vaahtera.