Näyttelyt
2.9.
19.2.2023

In line with Inga Sempé

Paikka Design Lab Galleria
Lipun hinta Vapaa pääsy

Näyttely esittelee ranskalaisen muotoilijan Inga Sempén, joka liikkuu taitavasti taiteen, käsityön ja teollisuuden välillä. Sempé lanseeraa ensimmäisen kokoelmansa Iittalalle tänä syksynä.


Iittala esittelee Helsinki Design Weekin 2022 aikana uuden In line with Inga Sempé -näyttelyn Design Lab Galleryssä Iittala & Arabia Design Centerissä. Inga Sempé piirtää rajan taiteen, käsityön ja teollisuuden välille – kokonaisen esineiden valmistuksen maailmaan. Lineaariset kuviot, värit ja onnellisuus ovat yhteys eri typologioiden välillä. Näyttely on avoinna yleisölle 2.9.2022-19.2.2023. 


"Pidän siitä, että esineet ovat iloisia ja kevyitä. Se on jotain, mitä mielestäni tarvitsemme, koska elämä ei ole aina iloista ja kevyttä", sanoo Inga Sempé. 


Iittalan tuo Helsinki Design Week 2022 -tapahtumaan uuden In line with Inga Sempé – näyttelyn, joka on saanut inspiraationsa ranskalaisen muotoilijan Inga Sempén syksyllä 2022 lanseeraavasta Filigraani-kokoelmasta Iittalalle. Hänen muotoilussaan on usein erottuvia, inspiroivia ja mielikuvituksellisia elementtejä, jotka saavat katsojan uteliaaksi katsomaan lähemmäksi, koskettamaan ja näkemään.