Workshopit
22.
23.9.2018
12:00 PM3:00 PM
12:0015:00

Master Class Workshop: Painting Paradise

Paikka Iittala & Arabia Muotoilukeskus, Design Lab, 9.kerros
Lipun hinta 110 €

Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen Design Lab on paikka muotoiluprosessille, osallistaville kokeiluille ja asioiden uudelleen ajattelulle. Tässä workshopissa pääset kokeilemaan yhtä keramiikkataiteilija Laura Pehkosen töissään paljon käyttämää posliinimaalaustekniikkaa.

"Vahvinta osaamistani on keramiikka ja sen erilaiset koristelutekniikat. Työskentelen mielelläni vahvojen värien, pintojen ja kuvioiden parissa. Painting Paradise-työpajoissa inspiroidumme Birger Kaipiaisen Paratiisi-astiaston hengessä erilaisten hedelmien ja kukkien runsaista muodoista ja väreistä."

- Laura Pehkonen

Kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä päivänä klo 12-15 Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen tiloissa eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Workshopin jälkeen esineet koristepoltetaan Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan kuvittelemasi esineen omaksi.  

Yksi esine / osallistuja.

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 16 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 2 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä.


Ilmoittaudu kurssille:

Valittu päivämäärä: 22.syyskuu.2018 – 23.9.2018

Kiitos ilmoittautumisestanne! Tarkistamme vielä mahduitko mukaan ja palaamme sähköpostitse.