Workshopit
1.9.2018
12:0014:30

LASTEN LAUANTAI

Paikka Design Lab, 9.krs
Iittala & Arabia Design Centre
Lipun hinta 62 € (sis. 1 aikuinen & 1 lapsi)
Jos mukana on useampia lapsia, hinta +25€ / lapsi

Lasten Lauantain työpaja on suunnattu lapselle yhdessä kummin, mummin, vanhemman tai muun tärkeän aikuisen kanssa. Työskentelyn tuloksena syntyy omat, uniikit, siirtokuvin kuvioidut mukit kummallekin. 

Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen Design Lab on paikka muotoiluprosessille ja osallistaville kokeiluille. 

Olemme luoneet erityisesti työpajojamme varten oman siirtokuvasarjan, joka koostuu palloista, pilkuista ja väripalkeista. Väripaletti koostuu sinisen ja harmaan sävyistä sekä vaaleanpunaisesta korosteväristä. Osallistujat voivat luoda omia kuvioitaan joko leikkaamalla materiaalia saksien avulla tai luomalla omia kollaaseja olemassa olevista muodoista. 

Työpajan ohjaa taiteilija ja muotoilija Viivi Lehto. Workshopin jälkeen mukit koristepoltetaan Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan kuvittelemasi mukin omaksi. Esineet ovat noudettavissa DesignLabista noin kahden viikon kuluessa työpajan jälkeen. 

Yksi muki / osallistuja. 

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 20 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä. 

Ei sovi alle kolmevuotiaille. 


Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhdeydessä sähköpostitse: designlab@ designcentrehelsinki.com 

tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16). 

RYHMÄVARAUKSET: 

info@designcentrehelsinki.com 

Design Lab info: 020 439 5326