Workshopit
28.11.2018
17:3019:30

WORKSHOP WEDNESDAYS: Imagine a mug

Paikka Design Lab, Iittala & Arabia Muotoilukeskus, 9.kerros
Lipun hinta 37€ / 25€ ( lapset ja alle 17 vuotiaat )

Muotoilukeskuksen Design Lab on paikka muotoiluprosessille ja osallistaville kokeiluille. Tässä workshopissa pääset luomaan oman kuviosi siirtokuvin. Työpajan ohjaa taiteilija ja muotoilija Viivi Lehto.

Olemme luoneet erityisesti työpajojamme varten oman siirtokuvasarjan, joka koostuu  palloista, pilkuista ja väripalkeista. Väripaletti koostuu sinisen ja harmaan sävyistä sekä vaaleanpunaisesta korosteväristä. Osallistujat voivat luoda omia kuvioitaan joko leikkaamalla materiaalia saksien avulla tai luomalla omia kollaaseja olemassa olevista muodoista.

Muotoilun ja kuvittamisen ammattilainen Viivi Lehto opastaa ja auttaa sinua prosessissa. Workshopin jälkeen lautaset koristepoltetaan Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan kuvittelemasi lautasen omaksi. Esineet ovat noudettavissa Design Labista noin kahden viikon kuluessa työpajan jälkeen.

Yksi muki / osallistuja.

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 20 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä.

Alle 10-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle kolmevuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhdeydessä sähköpostitse: designlab@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).

RYHMÄVARAUKSET:  info@designcentrehelsinki.com  Design Lab info: 020 439 5326  


Ilmoittaudu työpajaan:

Valittu päivämäärä: 28.marraskuu.2018

Kiitos ilmoittautumisestasi! Tarkistamme, että työpajassa on varmasti tilaa ja palaamme asiaan sähköpostilla.