Workshopit
3.
4.11.2018
12:00 PM3:00 PM
12:0015:00

Master Class Workshop: BOWL

Paikka Iittala & Arabia Design Centre, Design Lab, 9th floor.
Lipun hinta 110 €

Tämän workshopin ohjaa keramiikkataiteilija Eva Spoof . Workshopissa tutustutaan dreijauksen alkeisiin ja jokainen osallistuja dreijaa itselleen oman kulhon.

"Kulhot ovat astioiden maailmassa erikoisasemassa. Niitä käytetään joka puolella maailmaa kulttuurista riippumatta. Esineenä se on lähimpänä omaa alkuperäistä muotoideaansa ja ehkä juuri sen vuoksi säilynyt lähes muuttumattomana vuosituhansien ajan. Kulhon yksinkertainen muoto on universaali ja se toimii kaikenlaisen ruoan tarjoilussa, säilyttimenä ja koriste-esineenä. Kulhomainen esine mukailee ihmiskättä ja sen muoto on tarkoituksenmukaisuudessa nerokkaan yksinkertainen."


- Pekka Paikkari , keramiikkataiteilija

Kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä päivänä klo 12-15. Työpajan alussa osallistujat tutustuvat eri esineiden tuntuun, saveen materiaalina ja dreijaustekniikan alkeisiin. Intensiiviopetuksena toteutettavassa työpajassa jokainen osallistuja saa käyttöönsä dreijan ja tarvittavat työkalut sekä savea. Tavoitteena on kokeilla dreijauksen perustekniikoita ja tutustua saven ominaisuuksiin luovana materiaalina vaivauksesta dreijaamiseen ja esineen viimeistelyyn.

Workshop ei vaadi aiempaa kokemusta. Pukeutumisessa on suositeltavaa valita vaatteet, jotka saavat likaantua. Opetus tapahtuu Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen tiloissa. 

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssille otetaan 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhdeydessä sähköpostitse: designlab@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).


Ilmoittaudu kurssille

Valittu päivämäärä: 3.marraskuu.2018 – 4.11.2018

Kiitos ilmoittautumisesta! Varmistamme vielä, että kurssilla on tilaa ja vahvistamme paikkasi sen jälkeen sähköpostilla.