Workshopit
3.2.2019
11:0016:00

Master Class Workshop: BOWL

Paikka Iittala & Arabia Design Centre, Design Lab, 9. kerros
Lipun hinta 88 €

Tämän workshopin ohjaa keramiikkataiteilija Eva Spoof  . Workshopissa tutustutaan dreijauksen alkeisiin ja jokainen osallistuja dreijaa itselleen oman kulhon. Tähän kokeelliseen työpajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta dreijauksesta tai osaamista keramiikan kanssa työskentelystä. 

"Kulhot ovat astioiden maailmassa erikoisasemassa. Niitä käytetään joka puolella maailmaa kulttuurista riippumatta. Esineenä se on lähimpänä omaa alkuperäistä muotoideaansa ja ehkä juuri sen vuoksi säilynyt lähes muuttumattomana vuosituhansien ajan. Kulhon yksinkertainen muoto on universaali ja se toimii kaikenlaisen ruoan tarjoilussa, säilyttimenä ja koriste-esineenä. Kulhomainen esine mukailee ihmiskättä ja sen muoto on tarkoituksenmukaisuudessa nerokkaan yksinkertainen."

- Pekka Paikkari , keramiikkataiteilija

Kurssi yhtenä päivänä klo 11-16. Työpajan alussa osallistujat tutustuvat eri esineiden tuntuun, saveen materiaalina ja dreijaustekniikan alkeisiin. Intensiiviopetuksena toteutettavassa työpajassa jokainen osallistuja saa käyttöönsä dreijan ja tarvittavat työkalut sekä savea. Tavoitteena on kokeilla dreijauksen perustekniikoita ja tutustua saven ominaisuuksiin luovana materiaalina vaivauksesta dreijaamiseen ja esineen viimeistelyyn.

Pukeutumisessa on suositeltavaa valita vaatteet, jotka saavat likaantua. Opetus tapahtuu Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen tiloissa. 

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Kurssille otetaan 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhdeydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).


ILMOITTAUDU TYÖPAJAAN

Valittu päivämäärä: 3.helmikuu.2019

Kiitos ilmoittautumisesta! Tarkistamme vielä, että työpajassa on varmasti tilaa ja vahvistamme varauksesi sähköpostitse.