Workshopit
27.3.2019
17:3019:30

Workshop Wednesdays: Imagine a plate

Paikka Design Lab 9. kerros
Lipun hinta 37€ / 25€ ( children 17 and under )

Muotoilukeskuksen Design Lab on paikka muotoiluprosessille ja osallistaville kokeiluille. Tässä workshopissa pääset luomaan oman kuviosi siirtokuvin. Työpajan ohjaa taiteilija ja muotoilija Viivi Lehto.

Olemme luoneet erityisesti työpajojamme varten oman siirtokuvasarjan, joka koostuu palloista, pilkuista ja väripalkeista. Väripaletti koostuu sinisen ja harmaan sävyistä sekä vaaleanpunaisesta korosteväristä. Osallistujat voivat luoda omia kuvioitaan joko leikkaamalla materiaalia saksien avulla tai luomalla omia kollaaseja olemassa olevista muodoista.

Muotoilun ja kuvittamisen ammattilainen Viivi Lehto opastaa ja auttaa sinua prosessissa. Workshopin jälkeen lautaset koristepoltetaan Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan kuvittelemasi lautasen omaksi. Esineet ovat noudettavissa Design Labista noin kahden viikon kuluessa työpajan jälkeen.

Yksi lautanen / osallistuja.

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 20 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä.

Alle 10-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle kolmevuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhdeydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).

RYHMÄVARAUKSET:  info@designcentrehelsinki.com  Design Lab info: 020 439 5326  ILMOITTAUDU TYÖPAJAAN

Valittu päivämäärä: 27.maaliskuu.2019

Kiitos ilmoittautumisesta! Tarkistamme, että työpajassa on varmasti tilaa ja vahvistamme vauarauksesi sinulle sähköpostitse.