Workshopit
25.5.2019
12:0016:00

Master Class Workshop: Painting Paradise

Paikka Design Lab, Iittala & Arabia Muotoilukeskus, 8.kerros
Lipun hinta 60 €
päivämäärät

27.huhtikuu.2019 * Kurssi täynnä

25.toukokuuta.2019


Muotoilukeskuksen Design Lab on paikka muotoiluprosessille, osallistaville kokeiluille ja asioiden uudelleen ajattelulle. Tässä workshopissa pääset kokeilemaan yhtä keramiikkataiteilija Laura Pehkosen töissään paljon käyttämää posliinimaalaustekniikkaa.

"Vahvinta osaamistani on keramiikka ja sen erilaiset koristelutekniikat. Työskentelen mielelläni vahvojen värien, pintojen ja kuvioiden parissa. Painting Paradise-työpajoissa inspiroidumme Birger Kaipiaisen Paratiisi-astiaston hengessä erilaisten hedelmien ja kukkien runsaista muodoista ja väreistä."

- Laura Pehkonen

Kurssi toteutetaan yhtenä päivänä klo 12-16 Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen tiloissa eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Workshopin jälkeen esineet koristepoltetaan Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan kuvittelemasi esineen omaksi.  

Yksi esine / osallistuja.

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 16 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 2 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä.

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).

RYHMÄVARAUKSET:  info@designcentrehelsinki.com  Design Lab info: 020 439 5326  ILMOITTAUDU TYÖPAJAAN

Valittu päivämäärä: 25.toukokuuta.2019

Kiitos ilmoittautumisestasi! Tarkistamme vielä työpajojen ilmoittautumistilanteen ja vahvistamme varauksesi sähköpostitse.