Workshopit
21.8.2019
17:3019:30

Varpu-mobiletyöpaja

Paikka Design Lab Galleria
Lipun hinta 85€

Toteuta itse oma, uniikki Varpu-mobilesi taiteilija Marianne Huotarin opastuksella. 

Tässä työpajassa osallistujat sommittelevat kokonaisuuden valmiista keramiikkapaloista, taivuttavat messinkiputkesta rungon mobilelle ja lopuksi tasapainottavat roikkuvan mobile-koristeen. Mobile on valmis kotiin vietäväksi heti työpajan jälkeen. Valmiin koristeen voi ripustaa ikkunalle tai vapaasti tilaan roikkumaan.Marianne Huotari on yksi Arabian Taideosastoyhdistyksen 2019 vuoden residenssitaiteilijoista. Hänelle tyypillistä on muotoilun ja taiteen rajapinnoilla työskentely STUDIO smoossa. Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen Design Lab Galleria on paikka vaihtuville näyttelyille ja omille kokeiluille. 

Työpajassa keskitytään erityisesti sommittelun perusteisiin. Osallistujat sommittelevat keramiikka paloista yhteensointuvan värien ja muotojen kokonaisuuden. Mobile kootaan uniikeista valmiiksi keramiikasta muovailluista palasista, jotka taitelija Marianne Huotari on työstänyt, lasittanut ja polttanut valmiiksi.

”Palojen valinta ja sommittelu on yleensä osallistujien lempivaihe. Herkulliset keramiikkapalat ovat kuin karkkeja ja houkuttelevat koskettamaan. Oma värimaailma voi olla selkeän suoraviivainen tai paloja vaihdetaan, poistetaan sekä lisätään joskus lukuisia kertoja, mutta lopputulos näyttää aina tekijältään.” 

Marianne Huotari

Materiaalit: messinki ja keramiikkapalat

Hinta: 85 euroa

Työpajan perushinta sisältää yhden mobilen valmistuksen. 

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 10 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 2 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä.

Alle 16-vuotiaat ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle kymmenen vuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).


Ilmoittaudu Varpu-mobiletyöpajaan

Valittu päivämäärä: 21.elokuu.2019

Kiitos viestistäsi! Vahvistamme sinulle sähköpostitse paikkasi, kun olemme tarkistaneet ensin varaustilanteen työpajaa koskien.