Workshopit
11.12.2019
17:3019:30

Santa's Workshop

Paikka Design Lab, Iittala & Arabia Design Centre, 8.floor
Lipun hinta 37€ / 25€ (lapset ja alle 17-vuotiaat )

Joulupukin pajalla toteutat rakkaillesi uniikit lahjat, joissa on taatusti ajatusta. Aika riittää halutessasi useammankin esineen koristeluun. Voit itse valita haluatko toteuttaa koristeesi mukin vai lautasen pinnalle. 

Tässä workshopissa pääset luomaan oman kuviosi siirtokuvin. Työpajan ohjaa taiteilija ja muotoilija Viivi Lehto.

Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen Design Lab Galleria on paikka vaihtuville näyttelyille ja omille kokeiluille.

Olemme luoneet erityisesti työpajojamme varten oman siirtokuvasarjan, jossa on palloja, pilkkuja ja väripalkkeja. Sarjan väripaletti koostuu sinisen ja harmaan sävyistä sekä vaaleanpunaisesta korosteväristä. 

Osallistujat voivat luoda omia kuvioitaan joko leikkaamalla materiaalia saksien avulla tai luomalla omia kollaaseja jo olemassa olevista muodoista.

Workshopin jälkeen esineet vaativat koristepolton, jotta kuvio kiinnittyy esineeseen. Esineet poltetaan Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksen keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan koristelemasi  valmiin esineen. Esineet ovat noudettavissa Design Lab Galleriasta noin kahden viikon kuluessa työpajan jälkeen.

Työpajan perushinta sisältää yhden esineen. Seuraavat lautaset/mukit 20 ,- kpl.

Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitovaa. Työpajaan mahtuu max 20 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 3 päivää ennen kurssin alkua. Minimi osallistujamäärä, jolloin kurssi toteutuu, on 6 henkilöä.

Alle 10-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle 8-vuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).

RYHMÄVARAUKSET:  info@designcentrehelsinki.com  Design Lab info: 020 439 5326  


Ilmoittaudu kurssille

Valittu päivämäärä: 11.joulukuu.2019

Tapahtuma valittuun päivään on täynnä