Workshopit
29.2.
1.3.2020
12:0015:00

Tutustu dreijaukseen: RUUKKU

Paikka Iittala & Arabia Design Centre, Design Lab Gallery, 8th floor
Lipun hinta 120 €

KURSSI TÄYNNÄ - Tämän workshopin ohjaa keramiikkataiteilija Eva Spoof   . Workshopissa tutustutaan dreijauksen alkeisiin ja jokainen osallistuja harjoittelee ruukun dreijausta. Tähän kokeelliseen työpajaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta dreijauksesta tai osaamista keramiikan kanssa työskentelystä.

Ensimmäisenä päivänä osallistujat dreijaavat ruukkuja, joista seuraavana päivänä viimeistellään kaksi kappaletta. Lisäksi tehdään runsaasti erilaisia harjoituksia ja tutustutaan dreijaamiseen liittyviin tekniikoihin. Noutamaasi ruukkuun voit myöhemmin tehdä esimerkiksi kevätistutuksen.

Kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä päivänä klo 12-15. Työpajan alussa osallistujat tutustuvat eri esineiden tuntuun, saveen materiaalina ja dreijaustekniikan alkeisiin. Intensiiviopetuksena toteutettavassa työpajassa jokainen osallistuja saa käyttöönsä dreijan ja tarvittavat työkalut sekä savea. Tavoitteena on kokeilla dreijauksen perustekniikoita ja tutustua saven ominaisuuksiin luovana materiaalina vaivauksesta dreijaamiseen ja esineen viimeistelyyn.

Pukeutumisessa on suositeltavaa valita mukavat vaatteet ja kengät, jotka saavat likaantua. On hyvä huomioida, että dreijauksessa istutaan haara-asennossa, joten otathan sen huomioon vaatetuksessa. Opetus tapahtuu Iittala & Arabia Design Centren tiloissa. 

Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssille otetaan 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssi on suunnattu aikuisille.

Jos sinulla on kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).


Ilmoittaudu työpajaan

Valittu päivämäärä: 29.helmikuu.2020 – 1.3.2020

Tapahtuma valittuun päivään on täynnä