Workshopit
14.2.2020
17:3019:30

Ystävänpäivän koristelupaja

Paikka Design Lab Gallery, Iittala & Arabia Design Centre, 8th floor
Lipun hinta 60 € * 2 osallistujaa / 32 € * 1 osallistuja (normaalisti 37€/ osallistuja)

Jokainen ystävyys on uniikki! Tule ystävän kanssa toteuttamaan oma koristeesi ja luomaan uusia yhteisiä muistoja.

Perjantaina 14. helmikuuta sinulla on mahdollisuus koristella itse oma esine siirtokuvatyöpajassa, jonka ohjaa taiteilija, muotoilija Viivi Lehto   . Voit valita koristeletko mukin vai lautasen.

Ystävänpäivän kunniaksi työpajassa on erikoishinnoittelu: 60€/ 2 osallistujaa, 32€/ 1 osallistuja (normaalisti 37€/ osallistuja).

Iittala & Arabia Design Centre ja Design Lab Galleria on paikka vaihtuville näyttelyille ja omille kokeiluille.

Olemme luoneet erityisesti työpajojamme varten oman siirtokuvasarjan, jossa on palloja, pilkkuja ja väripalkkeja. Sarjan väripaletti koostuu sinisen ja harmaan sävyistä sekä vaaleanpunaisesta korosteväristä. 

Osallistujat voivat luoda omia kuvioitaan joko leikkaamalla materiaalia saksien avulla tai luomalla omia kollaaseja jo olemassa olevista muodoista.

Workshopin jälkeen esineet vaativat koristepolton, jotta kuvio kiinnittyy esineeseen. Esineet poltetaan Iittala ja Arabia Design Centren keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan koristelemasi  valmiin esineen. Esineet ovat noudettavissa Design Lab Galleriasta noin kahden viikon kuluessa työpajan jälkeen. 

Työpajan perushinta sisältää yhden esineen. 

Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitovaa. Työpajaan mahtuu max 20 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Minimi osallistujamäärä, jolloin kurssi toteutuu, on 6 henkilöä.

Alle 10-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle 8-vuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).

RYHMÄVARAUKSET:  info@designcentrehelsinki.com  Design Lab info: 020 439 5326  


Ilmoittaudu työpajaan

Valittu päivämäärä: 14.helmikuu.2020

Kiitos ilmoittautumisestasi! Varmistamme vielä, että työpajoissa on tilaa ja vahvistamme osallistumisesi sähköpostilla.