Workshopit
27.5.2020
17:3019:30

Imagine a mug - Decorating Workshop

Paikka Design Lab, Iittala & Arabia Design Centre, 8. kerros
Lipun hinta 37€ / 25€ (lapset ja alle 17-vuotiaat )

Toteuta itse oma, uniikki muki! Tässä workshopissa pääset luomaan oman kuviosi mukiin siirtokuvin työpajassa, jonka ohjaa taiteilija, muotoilija Viivi Lehto 

Design Lab Galleria ja Iittala & Arabia Design Centre on paikka vaihtuville näyttelyille ja omille kokeiluille.

Olemme luoneet erityisesti työpajojamme varten oman siirtokuvasarjan, jossa on palloja, pilkkuja ja väripalkkeja. Sarjan väripaletti koostuu sinisen ja harmaan sävyistä sekä vaaleanpunaisesta korosteväristä.

Osallistujat voivat luoda omia kuvioitaan joko leikkaamalla materiaalia saksien avulla tai luomalla omia kollaaseja jo olemassa olevista muodoista.

Workshopin jälkeen esineet vaativat koristepolton, jotta kuvio kiinnittyy esineeseen. Esineet poltetaan Iittala ja Arabia Design Centren keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan koristelemasi  valmiin esineen. Esineet ovat noudettavissa Design Lab Galleriasta noin kahden viikon kuluessa työpajan jälkeen.

Otathan huomioon, että ilmoittautuminen on sitovaa. Työpajaan mahtuu max 20 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Minimi osallistujamäärä, jolloin kurssi toteutuu, on 6 henkilöä.

Alle 10-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle 8-vuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).

RYHMÄVARAUKSET:  info@designcentrehelsinki.com  Design Lab info: 020 439 5326  


Ilmoittaudu työpajaan

Valittu päivämäärä: 27.toukokuuta.2020

Kiitos ilmoittautumisestasi! Tarkistamme vielä, että työpajassa on tilaa ja vahvistamme ilmoittautumisesi sähköpostilla.