Workshopit
7.3.2020
12:0015:00

Painting Paradise - koristelutyöpaja

Paikka Design Lab, Iittala & Arabia Design Centre, 8.floor
Lipun hinta 60 €

KURSSI TÄYNNÄ - Tässä workshopissa pääset kokeilemaan yhtä keramiikkataiteilija Laura Pehkosen  töissään usein käyttämää posliinimaalaustekniikkaa, jossa kuva-aihe raaputetaan väripinnasta esiin. 

“Vahvinta osaamistani on keramiikka ja sen erilaiset koristelutekniikat. Työskentelen mielelläni vahvojen värien, pintojen ja kuvioiden parissa. Painting Paradise-työpajoissa inspiroidumme Birger Kaipiaisen Paratiisi-astiaston hengessä erilaisten hedelmien ja kukkien runsaista muodoista ja väreistä.”

- Laura Pehkonen

Design Lab Galleria ja Iittala & Arabia Design Centre on paikka vaihtuville näyttelyille ja omille kokeiluille. Kurssi toteutetaan yhtenä päivänä klo 12-15 Iittala & Arabia Design Centren tiloissa eikä vaadi aiempaa kokemusta.

Workshopin jälkeen esineet koristepoltetaan Iittala ja Arabia Design Centren keramiikkauunissa, jonka jälkeen voit tulla noutamaan esineen omaksi noin kahden viikon kuluessa.  Yksi esine / osallistuja.

Otathan huomioon että ilmoittautuminen on sitovaa. Pystymme ajan puitteissa ohjaamaan max 16 osallistujaa, joten on ensiarvoisen tärkeää ilmoittaa mahdollisesta peruutuksesta vähintään 7 päivää ennen kurssin alkua. Min. osallistujamäärä jolloin kurssi toteutuu on 6 henkilöä.

Alle 15-vuotiaat lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa. Ei sovi alle 8-vuotiaille. 

Jos sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: info@designcentrehelsinki.com tai puhelimitse 020 439 5326 (ti-su 12-16).


Ilmoittaudu työpajaan

Valittu päivämäärä: 7.maaliskuu.2020

Tapahtuma valittuun päivään on täynnä