Workshopit
21.
22.1.2022
19:3019:30

Hanna Piippo & talviasetelma


Osallistu Iittala online workshopiin, jossa opit luomaan itse kukka-asetelman. Anna lahjaksi tai nauti yksin tai ystäväporukalla. Paikan ja ajan valitsette te. Verkon välityksellä järjestettävässä työpajassa pääset tekemään omin käsin näyttävän talvisen kukka-asetelman kodin iloksi. Tapahtumassa oppejaan jakaa maailmallakin mainetta niittänyt kukkataiteilija Hanna Piippo.

Workshop tempaa sinut mukanaan tekemisen meininkiin selkeiden ohjeiden ja inspiroivien vinkkien avulla. 

Voit ostaa itsellesi tai ystävälle joko pelkän osallistumisen työpajaan, työpajan ja tarvikkeet tai työpajan, tarvikkeet ja valkoisen Nappula-ruukun. Lähetämme sinulle osallistumislinkin ja lahjakortin valitsemaasi työpajaan. Jos ostit työpajan lahjaksi, voit lähettää lahjakortin lahjansaajalle. Workshop-lähetys alkaa kyseisenä päivänä kello 18.00 ja on saatavana nauhoitteena kello 19.30 eteenpäin 24 tunnin ajan. Valitse sopiva päivä viidestä tarjolla olevasta ajankohdasta. Osallistumislinkin lisäksi lähetämme sinulle kattavan tarvike- ja työvälinelistan. Tarvikelistan avulla voit hankkia helposti kukkatarvikkeet suosikkikukkakaupastasi etukäteen. 

Työpaja järjestetään suomeksi. Huomaathan, että jos ostat kurssin lahjaksi, saat ostovahvistuksen mukana tulostettavan lahjakortin. Tämä on täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea!

Tarkemmat tiedot ja koko workshop-valikoima löytyy Iittalan verkkokaupasta.

Siirry Iittalan verkkokauppaan >>