Workshopit
7.
8.1.2022
19:3019:30

Hanna Piippo & talvikranssi


Osallistu Iittala online workshopiin, jossa opit luomaan itse talvisen kranssin. Anna lahjaksi tai nauti yksin tai ystäväporukalla. Paikan ja ajan valitsette te. Verkon välityksellä järjestettävässä työpajassa pääset tekemään omin käsin näyttävän kranssin, joka ilahduttaa pitkään. Tapahtumassa oppejaan jakaa maailmallakin mainetta niittänyt kukkataiteilija Hanna Piippo.

Workshop tempaa sinut mukanaan tekemisen meininkiin selkeiden ohjeiden ja inspiroivien vinkkien avulla. Voit ostaa itsellesi tai ystävälle joko pelkän osallistumisen työpajaan, työpajan ja tarvikkeet tai työpajan, tarvikkeet sekä Iittalan kauniit punaiset lasipallot kranssiin ripustettavaksi. 

Lähetämme sinulle osallistumislinkin ja lahjakortin valitsemaasi työpajaan. Jos ostit työpajan lahjaksi, voit lähettää lahjakortin lahjansaajalle. Workshop-lähetys alkaa kyseisenä päivänä kello 18.00 ja on saatavana nauhoitteena kello 19.30 eteenpäin 24 tunnin ajan. Valitse sopiva päivä viidestä tarjolla olevasta ajankohdasta. Osallistumislinkin lisäksi lähetämme sinulle kattavan tarvike- ja työvälinelistan. Tarvikelistan avulla voit hankkia helposti kranssitarvikkeet etukäteen. Työpaja järjestetään suomeksi.

Tarvikkeita ja tuotteita toimitamme toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle ja Turun ja Tampereen alueelle. 

Huomaathan, että jos ostat kurssin lahjaksi, saat ostovahvistuksen mukana tulostettavan lahjakortin. Tämä on täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea!

Tarkemmat tiedot ja koko workshop-valikoima löytyy Iittalan verkkokaupasta.

Siirry Iittalan verkkokauppaan >>