Workshops
7.
8.1.2022
19:3019:30

Talvijuoma-workshop (online)


Osallistu Iittala online workshopiin, jossa opit valmistamaan talvisia alkoholittomia drinkkejä. Anna lahjaksi tai nauti yksin tai ystäväporukalla. Paikan ja ajan valitsette te. Etänä järjestettävässä työpajassa opit tekemään moderneja ja elämyksellisiä cocktaileja ilman alkoholia. 

Näillä juomaresepteillä hurmaat vieraasi helposti ja saatatpa löytää uuden lempijuoman nostattamaan erityisiä hetkiä kotona.

Juomien suunnittelua on innoittanut Pohjolan luonto. Talvisten juomien maut ovat syviä, ja ne koristellaan makua korostavin elementein. Juomissa käytetään The Helsinki Distilling Companyn käsintehtyä Helsinki Nolla -juomaa, Suomen ensimmäistä alkoholitonta tislettä (tarkista tuotteen saatavuus K- tai S-ryhmän kauppojen sivulta tai lähimyymälästäsi).

Workshop tempaa sinut mukanaan tekemisen meininkiin selkeiden ohjeiden ja inspiroivien vinkkien avulla. Työpajassa oppejaan jakaa alkoholittomien cocktailien hallitseva maailmanmestari Greta Grönholm.Voit ostaa itsellesi tai ystävälle joko pelkän osallistumisen työpajaan, työpajan ja ainekset tai työpajan, ainekset ja Ultima Thule on-the-rocks -lasit. 

Lähetämme sinulle osallistumislinkin ja lahjakortin valitsemaasi työpajaan. Jos ostit työpajan lahjaksi, voit lähettää lahjakortin lahjansaajalle. Workshop-lähetys alkaa kyseisenä päivänä kello 18.00 ja on saatavana nauhoitteena kello 19.30 eteenpäin 24 tunnin ajan. Valitse sopiva päivä viidestä tarjolla olevasta ajankohdasta. Osallistumislinkin lisäksi lähetämme sinulle kattavan tarvike- ja työvälinelistan. Tarvikelistan avulla voit hankkia helposti ainekset juomaresepteihin etukäteen. 

Työpajassa esitellään kolme reseptiä ja ainekset riittävät kahteen juomaan per resepti. Työpaja järjestetään suomeksi. Huomioithan, että jos ostat kurssin lahjaksi, saat ostovahvistuksen mukana tulostettavan lahjakortin. Tämä on täydellinen lahja hänelle, jolla on jo kaikkea!

Tarkemmat tiedot ja koko workshop-valikoima löytyy Iittalan verkkokaupasta.

Siirry Iittalan verkkokauppaan >>