18.3.2020

KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMAT MUUTOKSET

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on aina ollut meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme jatkuvasti Maailman terveysjärjestön sekä Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistusta. Alla tämänhetkinen lista muutoksista ja peruutuksista, joita olemme tehneet Iittala ja Arabia Muotoilukeskuksessa.

  1. Design Lab Galleria ja Designmuseo Arabia ovat suljettuna 13.5.2020 saakka
  2. Iittala & Arabia Design Centre Store on myös toistaiseksi suljettu. Verkkokauppamme palvelevat 24/7 osoitteissa iittala.com ja fiskars.com.
  3. Opastetut kierrokset, workshopit ja muut vierailut on peruttu 13.5. saakka
  4. Iittalan lasitehdas ja Arabian Taideosastoyhdistys eivät myöskään ota toistaiseksi vastaan vierailijoita
  5. Iittala Vintage Pop-Up ja Ronan & Erwan Bouroullecin Imperfections -näyttelyn aloitusta on myöhäistetty, ja tulemme viestimään niiden ajankohdista myöhemmin

Jos olit ilmoittautunut workshoppiin tai opastetulle kierrokselle joka on peruttu, ilmoitamme sinulle siitä henkilökohtaisella sähköpostilla ja voit ilmoittautua toiveesi mukaisesti tuleviin vastaaviin tapahtumiin.

Uskomme, että epävarmoina aikoina on entistä tärkeämpää iloita elämän pienistä hetkistä ja keskittyä siihen, mikä elämässä on olennaista.


Pidetään toisistamme huolta,

Iittala & Arabia Design Centre tiimi


Jäikö kysymyksesi vastaamatta?

Näyttelytoimintaan, workshoppeihin, kierroksiin ja muihin vierailuihin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@designcentrehelsinki.com

Myymälään, tuotepalautuksiin ja verkkokauppaan liittyen löydät lisätietoa täältä.