Iittala & Arabia Store | Iittala & Arabia Design Centre

Vastikään uudistunut Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa muotoilun ystävälle ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan, joka pitää sisällään rakastettuja kodin kattamisen ja sisustamisen tuotteita niin Arabialta, Iittalalta kuin Fiskarsiltakin. 

Myymälä tarjoaa myös kattavasti lisäpalveluita, jotka vastaavat monenlaiseen ostostarpeeseen.

Kotiinkuljetus
Tax free -palvelu
Lahjapaketointi
Lahjakortit
Kaiverruspalvelu
Personal shopper
Yritysmyynti

2. kerros

Vintage -  Anna astioille uusi elämä

Hyvä muotoilu kestää aikaa. Tästä lähtien voit myydä meille (Iittala Palokan sekä Iittala & Arabia Design Centren myymälölissä) käytetyt, itsellesi tarpeettomaksi jääneet Iittalan ja Arabian astiat tai tulla tekemään löytöjä myymälöidemme alati vaihtuvasta vintage-valikoimasta. 

Lisätietoa astioiden ostamisesta
ja myymisestä: iittala.com


Lasipää / Glass Head - Kim Simonsson

Arabia Art Department Society Collection 2018/1


Kim Simonsson on kansainvälisesti huomattu suomalainen kuvataiteilija, jonka veistoksia on Suomessa nähty muun muassa Retretin luolastossa, Kiasmassa, Tapiolan metroasemalla ja Mäntän kuvataideviikoilla. Glass Head on tunnistettava Simonssonin teos. Kim Simonsson käyttää materiaalinaan keramiikkaa ja joko lasittaa tai käsittelee muuten teosten pinnan. Hänen aihepiirinsä ja muotokielensä poikkeaa tyylillisesti perinteisestä keramiikkataiteesta, mutta ammattitaidon juuret ovat syvällä Arabian taideosastoyhdistyksen perinteessä.  Simonsson kertoo teoksillaan tarinaa. Hahmot ovat luonteikkaita ja niillä on jokaisella oma mystinen historia. Katsoja voi löytää viittauksia niin populaarikulttuuriin kuin kirjallisuuteenkin.

Glass Head katsoo ja kurkottaa ylös tulevaisuuteen, hiukset suojaavat kasvoja, mutta silti hahmon voi kuulla sanovan: ”Minä löydän perille, aivan itse!”  

Arabia Art Department Society Collection 2018/1
nyt myynnissä Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälässä.

Lasipää on neljän erilaisella pintakäsittelyllä varustetun keramiikkaveistoksen sarja. Veistokset ovat noin 40 cm korkeita ja kustakin teoksesta on vain 10 kappaleen numeroitu editio. 
Hinta 2000 € / veistos.

Glass Head: Mossgreen
Glass Head: Black
Glass Head: Matt White
Glass Head: Aqua.