Iittala & Arabia Store | Iittala & Arabia Design Centre

MYYMÄLÄMME ON TILAPÄISESTI SULJETTU

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Koronaviruksen (COVID-19) ja sen aiheuttaman poikkeustilanteen takia olemme joutuneet sulkemaan kaikki myymälämme.

Olemme ottaneet käyttöön lukuisia ylimääräisiä toimenpiteitä varastossamme turvallisuuden varmistamiseksi, jotta voit jatkaa ostoksia verkkokaupassamme normaalisti. Verkkokauppamme palvelee 24/7 osoitteessa iittala.com.

Seuraamme jatkuvasti Maailman terveysjärjestön WHO:n sekä Suomen hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistusta ja toimimme sen mukaisesti.

Pidetään toisistamme huolta.

IITTALA & ARABIA DESIGN CENTRE STORE X MERT OTSAMO

Posti Oy on myöntänyt vuoden 2019 postimerkkitaidetta edistävän palkinnon vaatesuunnittelija Mert Otsamolle, joka on tunnettu mm. Linnan juhliin suunnittelemistaan iltapuvuista. Mert Otsamon iltapuvut nähdään postimerkeissä syyskuussa. 

Puvut olivat esillä upeassa Iittala & Arabia Design Centre Storessa 12.-15.9.2019 

LUE LISÄÄ!


Vastikään uudistunut Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälä tarjoaa muotoilun ystävälle ennennäkemättömän ostoskokemuksen mittavalla tuotevalikoimallaan, joka pitää sisällään rakastettuja kodin kattamisen ja sisustamisen tuotteita niin Arabialta, Iittalalta kuin Fiskarsiltakin. 

Myymälä tarjoaa myös kattavasti lisäpalveluita, jotka vastaavat monenlaiseen ostostarpeeseen.

Kotiinkuljetus
Tax free -palvelu
Lahjapaketointi
Lahjakortit
Kaiverruspalvelu
Personal shopper
Yritysmyynti

2. kerros


Vintage -  Anna astioille uusi elämä

Hyvä muotoilu kestää aikaa. Tästä lähtien voit myydä meille (Iittala Palokan sekä Iittala & Arabia Design Centren myymälölissä) käytetyt, itsellesi tarpeettomaksi jääneet Iittalan ja Arabian astiat tai tulla tekemään löytöjä myymälöidemme alati vaihtuvasta vintage-valikoimasta. 

Lisätietoa astioiden ostamisesta
ja myymisestä: iittala.com


Lasipää / Glass Head - Kim Simonsson

Arabia Art Department Society Collection 2018/1


Kim Simonsson on kansainvälisesti huomattu suomalainen kuvataiteilija, jonka veistoksia on Suomessa nähty muun muassa Retretin luolastossa, Kiasmassa, Tapiolan metroasemalla ja Mäntän kuvataideviikoilla. Glass Head on tunnistettava Simonssonin teos. Kim Simonsson käyttää materiaalinaan keramiikkaa ja joko lasittaa tai käsittelee muuten teosten pinnan. Hänen aihepiirinsä ja muotokielensä poikkeaa tyylillisesti perinteisestä keramiikkataiteesta, mutta ammattitaidon juuret ovat syvällä Arabian taideosastoyhdistyksen perinteessä.  Simonsson kertoo teoksillaan tarinaa. Hahmot ovat luonteikkaita ja niillä on jokaisella oma mystinen historia. Katsoja voi löytää viittauksia niin populaarikulttuuriin kuin kirjallisuuteenkin.

Glass Head katsoo ja kurkottaa ylös tulevaisuuteen, hiukset suojaavat kasvoja, mutta silti hahmon voi kuulla sanovan: ”Minä löydän perille, aivan itse!”  

Arabia Art Department Society Collection 2018/1
nyt myynnissä Iittala & Arabia Muotoilukeskuksen myymälässä.

Lasipää on neljän erilaisella pintakäsittelyllä varustetun keramiikkaveistoksen sarja. Veistokset ovat noin 40 cm korkeita ja kustakin teoksesta on vain 10 kappaleen numeroitu editio. 
Hinta 2000 € / veistos.

Glass Head: Mossgreen
Glass Head: Black
Glass Head: Matt White
Glass Head: Aqua.